maanantai 21. marraskuuta 2011

Rakentamisen vaiheita


Selaillessani raksavaiheen kuvia ajattelin liittää tähän vielä muutaman kuvan mökin sisältä.

Tässä olohuone ensimmäisenä kesänä:



Seuraavana kesänä saatiin eristykset ja sisäpanelointi. Sekä seinä että katto on paneloitu lattialaudan levyisellä suoraprofiilisella kuusipaneelilla ja kaikki pinnat on käsitelty vaaleiksi Osmocolorin vahalla.




Katon panelointi alkamassa




Ja sitten tämä sama kuva, joka oli edellisessäkin postauksessani, eli olohuone suunnilleen siinä tilassa, missä se tällä hetkellä on. Laitan kuvan tähän uudelleen, koska sattuu olemaan sama katselukulma kuin kahdessa ensimmäisessä kuvassa.




Viime kesänä tosin tehtiin sähkötyöt, jolloin myös 3,5 metriä pitkän sohvan yläpuolelle kiinnitettiin lukuvaloiksi Artemiden Tolomeo-valaisimet. Sohvan tuntumaan pitäisi laittaa myös jonkinlaiset seinähyllyt kirjoille (ehkäpä vielä tulee päivä, että mökillä ehtii lukea...).

Rakennettiin siis kovasti, mutta samalla myös nautittiin saariston kesistä. Jokainen päivä päättyi rankimman rakentamisenkin aikoihin lettukesteihin ja saunaan. (Syksyllä sitten housunnappi aina kiristi, mutta ei puhuta nyt siitä.) 




Ja lapsetkin löysivät saaresta yllinkyllin tekemistä, joskus tuli vastaan yllättäviä näkyjä jotka todistivat, ettei ihan kaikkea aikaa oltukaan vietetty meressä:




Ei kommentteja: