sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Kesän jälkeen

Hehkein mökkikesä on taas väistämättä takana. Sen mukavimpia muistoja ovat tänä vuonna monet virkistävät hetket vieraiden kanssa. 


Elokuun alun tyynenä ja lämpöisenä päivänä teimme mökkinaapurin kanssa mahtavan veneretken Aspön saarelle. Satamassa oli todella ystävällinen vastaanotto ja koko saarella erityisen hyväntuulinen tunnelma. Puhumattakaan huimaavan upeista maisemista.


Pääsimme eväidemme lisäksi maistamaan juuri savustettua, lämmintä savukalaa


Aspön kirkko


Kallioilta näkyi kauas


Yhteysalus saapuu saareen


Huomenna päästään viimein siirtämään uutta savusaunakehikkoa mökille. Jos hyvin käy, ensi juhannuksena saadaan lempeät löylyt!

3 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Tulihan siitä loppukesästä viimein nätti ja lämmin, ihan liian nopsasti hujahti kesä muutoin! Kauniita kuvia olet laitellut♥

Ajelimme pari kertaa kesällä Iniöön, ei mökkinne sattumoisin jossakin siinä liki ole? Jäin katsomaan tuota bannerin keskimmäistä kuvaa, ja justiin miehen kanssa siinä matkan varrella ihailtiin samanlaista (tai ainakin melkein) korkealla kallion laella :) Oli tai ei, niin kauniilta näyttää!

Anonyymi kirjoitti...

Kökar on haaveeni!

Toivottavasti saadaan järjestettyä mökkireissu viimein. Miehillä oli ollut mukavaa...

Heli/ Rakas vanha valkoinen taloni kirjoitti...

Teija, kyllähän se siellä suunnilla on (vaikkakaan ei Iniössä), niin että hyvinkin on voinut osua matkanne varrelle :-)

Bannerin kuvat ovat raksavaiheista ja nyt kun mökki on valmis, julkisivukin näyttää vähän erilaiselta. Mutta aika hauska ajatus, että joku blogia lukenut tunnistaisi mökin ohi kulkiessaan! Vaikka miksipä ei...

Katja, Kökar on hyvä haave ja aika helposti toteutettavissakin! Miehillä oli tosiaan ollut huippureissu - toivotaan, että saamme teidät vielä yhdessäkin mökkivieraiksi. Viimeistään sitten, kun savusaunan kiuasta aletaan muurata, perinteikäs muurari on kuulemma jo valittu :-)